Ψητά λαχανικά και ταλαγάνι Πέτρας

Υλικά

  • 5 φέτες κολοκυθάκι (σε ροδέλες)
  • 5 φέτες µελιτζάνα (σε ροδέλες)
  • 1 µανιτάρι πορτοµπέλο κοµµένο σε φέτες
  • 1/2 πιπεριά Φλωρίνης, σε λωρίδες
  • 1 φέτα “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ”
  • 1 φρέσκο κρεµµυδάκι κοµµένο στα δυο
    (προεραιτικά)
  • 1 κουτ. σούπας βούτυρο

Εκτέλεση

Ψήνουμε στη σχάρα τα λαχανικά μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν λίγο. Τα κρατάμε ζεστά. Ψήνουμε το “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ” και από τις δυο πλευρές. Σερβίρουμε τα λαχανικά σ’ ένα πιάτο και από επάνω τοποθετούμε το ψημένο “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ”.
Αλείφουμε με λίγο λιωμένο βουτύρο.

Go to Top