Για τη γέμιση τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο ολόκληρο (μετά το αφαιρούμε) μέχρι να μαλακώσουν. Εάν θέλουμε τώρα βάζουμε τα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες. Έπειτα προσθέτουμε το ζεματισμένο σπανάκι ή τα βλήτα, αλάτι, πιπέρι και λίγο μοσχοκάρυδο. Τ’ αφήνουμε να μαλακώσουν.
Όταν κρυώσουν λίγο, προσθέτουμε το αβγό και το “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ” κομμένο σε μικρούς κύβους. Απλώνουμε σε κάθε ανοιγμένο φιλέτο κοτόπουλο περίπου 2 κουταλιές της σούπας γέμιση, και το τυλίγουμε.
Σταθεροποιούμε τις άκρες με οδοντογλυφίδες. Περνάμε τα ρολάκια πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αβγό και έπειτα από το σουσάμι ανακατεμένο με τη φρυγανιά. Αφήνουμε λίγη ώρα να ξεκουραστούν στο ψυγείο. Μετά τα τηγανίζουμε σε πολύ σιγανή φωτιά.
Σερβίρουμε έχοντας αφαορέσει τις οδοντογλυφίδες.