Καθαρίζουμε και κόβουμε σε χοντρές ροδέλες τα καρότα. Σ’ ένα τηγάνι ή μικρό κατσαρολάκι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τα καρότα και το βούτυρο και τα σοτάρουμε λίγο, αλατοπιπερώνουμε και στη συνέχεια βάζουμε το τζίντζερ και τον κόλιανδρο. Σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσουν καλά τα καρότα, συμπληρώνοντας που και που λίγο νερό. Πολτοποιούμε τα καρότα και σερβίρουμε κυκλικά σ’ ένα πιάτο. Βρέχουμε και αλευρώνουμε το “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ”, και το τηγανίζουμε σε λίγο λάδι. Σερβίρουμε επάνω στον πούρε.
Σημείωση:
Αυτός ο πουρές μπορεί να γίνει και με άλλα λαχανικά, της αρεσκείας μας.