Σουβλάκι λαχανικών και ταλαγάνι Πέτρας

Υλικά

  • 2 μανιτάρια σαμπινιόν
  • 2 φέτες “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ”
  • 3 καρότα
  • 12 ξυλάκια για σουβλάκια
  • 1 κουτ. σούπας βούτυρο
  • ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
Σουβλάκι λαχανικών και ταλαγάνι Πέτρας

Εκτέλεση

Κόβουμε τα μανιτάρια σε 6 τρίγωνα το κάθε ένα, τα βάζουμε σ’ ένα ταψάκι με λίγο βούτυρο, μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά. Βράζουμε τα καρότα σε νερό με λίγο αλάτι. Τα κόβουμε σε ροδέλες των 5 εκατοστών.

Κόβουμε τις φέτες “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ” σε 6 κομμάτια την κάθε μια.Περνάμε σε κάθε ξυλάκι πρώτα 1 κομμάτι καρότο, μετά 1 κομμένο μανιτάρι, 1 κομμάτι “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ” και ξανά 1 κομμάτι μανιτάρι. Τα ψήνουμε στη σχάρα.