Κόβουµε τα φύλλα σαλάτας µε τα χέρια σε χοντρά κοµµάτια. Τ’ ανακατεύουµε προσεκτικά µαζί µε τα ντοµατίνια και το ψιλοκοµµένο κρεµµύδι. Ζεσταίνουµε λίγο λάδι σ’ ένα τηγανάκι, αλευρώνουµε τους κύβους “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ” και τους τηγανίζουµε να ροδίσουν απ’ όλες τις πλευρές. Προσθέτουµε τη βινεγκρέτ ή βαλσάµικο ξύδι και λίγο λάδι στη σαλάτα, τη σερβίρουµε σε µια πιατέλα και µοιράζουµε από επάνω τους τηγανιτούς κύβους “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ”.
Σαλάτα λαχανόκηπος
Υλικά
- 1/3 από ένα γαλλικό μαρούλι
- 1/2 σικορέ (αντίβ)
- 1 φύλλο κινέζικο λάχανο
- 2 φύλλα λόλο ρόσσο μαρούλι
- 6-7 φύλλα ρόκα
- 6-7 φύλλα βαλεριάνα
- 4-5 ντοματίνια κόκκινα και κίτρινα (ή ραπανάκια την άνοιξη)
- 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 φλιτζ. καφέ βινεγκρέτ με βαλσάμικο ή σκέτο βαλσάμικο ξύδι και ελαιόλαδο.
- 1 φέτα “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ” σε κύβους
- 2 κουτ. σούπας λάδι, λίγο αλεύρι