Σαλάτα κολοκυθάκι με Ταλαγάνι Πέτρας

Υλικά

  • 1 µέτριο κολοκυθάκι
  • λεµόνι, λάδι, αλάτι, πιπέρι
  • 1 κουτ. σούπας ψιλοκοµµένο µαϊντανό
  • λίγους σπόρους κουκουνάρι
  • 50 γρ. τριµµένο “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ”

Εκτέλεση

Τρίβουμε το κολοκυθάκι σε χοντρές λωρίδες και αφήνουμε να στραγγίσει σ’ ένα στραγγιστήρι.
Ανακατεύουμε με τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και ελαιόλαδο. Σερβίρουμε σ’ένα πιάτο και ρίχνουμε από επάνω το τριμμένο
“ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ”. Εάν προτιμάμε ψήνουμε 1 φέτα “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ” στη σχάρα ή στο αντικολλητικό τηγάνι, την κόβουμε σε λωρίδες και σερβίρουμε επάνω στη σαλάτα.

Go to Top