Κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές μακρόστενες φέτες. Τις τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν και τις στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Ανακατεύουμε το τριμμένο “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ” με τον ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο. Μοιράζουμε αυτό το μίγμα στις φέτες μελιτζάνας, έτσι ώστε να σκεπάζονται ελαφρώς από το τυρί και τις τυλίγουμε σε ρολάκια. Για να τις σερβίρουμε τις ζεσταίνουμε λίγο στο φούρνο ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
Ρολάκια μελιτζάνας με ταλαγάνι Πέτρας
Υλικά
- 3 μελιτζάνες μακρόστενες
- 200 γρ. τριμμένο “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ”
- 4-5 φύλλα φρέσκο δυόσμο
- λάδι για το τηγάνισμα