Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα. Τις κόβουμε στη μέση και μ’ένα κουταλάκι τις αδειάζουμε λίγο στη μέση. Τσιγαρίζουμε το μπέικον με το τριμμένο σκόρδο. Τρίβουμε στον ψιλό τρίφτη τη ψίχα της πατάτας που αφαιρέσαμε και την ανακατεύουμε με το γιαούρτι και το μπέικον με το σκόρδο, λίγο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε και τους κύβους “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ” και με αυτό το μίγμα γεμίζουμε τις πατάτες.
Αλείφουμε τις πατάτες με λίγο λιωμένο βούτυρο και τις ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ζεσταθούν καλά και να ροδίσουν.