Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια. Βάζουμε τα μανιτάρια σ’ ένα ταψί με το λευκό μέρος προς τα κάτω, προσθέτουμε και τα κοτσάνια, τα ραντίζουμε με λίγο λάδι και λευκό κρασί, αλατοπιπερώνουμε. Τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200 °C για 10 λεπτά. Παίρνουμε τα κοτσάνια και τα πολτοποιούμε στο μπλεντεράκι με λίγα υγρά από το ταψί. Ανακατεύουμε τον πολτό με τον μαϊντανό και τη λιαστή ντομάτα. Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται αλάτι.Τα κεφαλάκια των μανιταριών τ’αναποδογυρίζουμε να φύγουν τα υγρά τους. Βάζουμε σε κάθε πάτο έναν κύβο “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ”, και καλύπτουμε το υπόλοιπο κενό με τη γέμιση.
Τέλος βάζουμε σε κάθε μανιτάρι άλλους 3 – 4 κύβους “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ”.
Σημέιωση:
Πριν το σερβίρισμα ψήνουμε τα γεμιστά μανιτάρια λίγα λεπτά στο φούρνο να ζεσταθούν και να ροδίσει το “ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΠΕΤΡΑΣ”.